Перейти до основного вмісту

Literary direction (Старша команда): "Галасливі" гасла та їхня роль у просуванні бізнесу

        Цього тижня ми будемо створювати власні бізнеси в грі. І звичайно ж, ключовим елементом у просування бренду, завжди є реклама. Тому ми з вами на нашому напрямку розглянемо рекламні гасла (слогани) та створимо власні. Але для початку дайте відповідь на питання:
  • Які рекламні слоґани ви знаєте?

Рекламні гасла топових компаній



Як вигадати назву бізнесу?

Як вигадати рекламне гасло?


            Практика. Потренуймося у створенні назв та гасел для безнесів!
  1. Поділіться на пари-трійки.
  2. За допомогою рандому вам випаде один із продуктів. Ваша компанія виробляє та продає саме цей продукт.
  3. Вигадайте назву для свого бізнесу та слоґан для нього. Можете користуватися генераторами та власною фантазією.
        Невеличке завдання до наступної зустрічі: коли ви оберете свої види бізнесів на інших напрямках та створите всі необхідні будівлі, подумайте над назвою та слоганом для вашої компанії. Наступного разу послухаємо ваші ідеї, відредагуємо їх за потреби та створимо в майнтесті.

Що ще подивитися/почитати з цієї теми?

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як встановити Minetest?

Привіт! Зараз ми спробуємо розібратись в тому, як встановити гру та як приєднатись до серверу класу.  Як встановити гру: Windows Ця платформа підходить найкраще! Але все одно можеш переглянути відео, щоб зрозуміти деякі особливості завантаження файлів у відео нижче: Увага! Папку з грою треба обов'язково розмістити в директорію де немає кирилиці. Тобто це може бути директорія: "D:\Games\Minetest" і НЕ може бути такою: "C:\User\Рабочий стол\Minetest". MacOS Нажаль, в мене немає можливості підготувати матеріал для всіх можливих платформ, тому я залишу нижче корисні посилання для встановлення гри на інші платформи.  Є два способи встановлення цієї гри на MacOS.  Перший (не рекомендований). Це завантажити файл архів за цим посиланням та розархівувати його в папку /application. Деталі по встановленню таким способом (а також другим) можна знайти за посиланням .      Під час такого встановлення можуть виникнути питання безпеки запуску нового додатку, тому можете перег

Підготовка фундаменту та розподілення ролей! (друга зустріч)

Пам'ятайте, що в кінці тижня треба презентувати результати свого проекту! Всім привіт! Сьогодні ми будемо готувати фундамент для нашого проекту. Для цього треба розподілити територію між всіма учасниками та створити границю цієї території на допомогою блоків стіни.  Пам'ятайте, що у вас зараз унікальна можливість побудувати, щось архітектурно гарне разом, з десятком ваших однодумців! В звичайній онлайн грі не завжди буде така можливість!  На математиці ви розглянули поняття масштабу , тому сьогодні треба застосувати ці знання і разом вирахувати кількість блоків необхідних для побудови границь нашого невеличкого світу для побудови школи.  Якщо взяти в допомогу сервіс Google Earth, то можна приблизно зрозуміти який периметр території нам потрібен (Р = 2422 м):

Перша зустріч

Вітаю всіх з запуском нашого дістрікту! Сьогодні ми маємо налагодити спільну роботу, а саме, в першу чергу, встановити вам гру MineTest. Для цього я створив окремий пост в блозі , де ви знайдете все необхідне.  Розглянемо термін "дизайн".  Дизайн — це творчий метод , процес і результат художньо-технічного проєктування промислових виробів, їхніх комплексів і систем , орієнтований на досягнення найповнішої відповідності створюваних об'єктів і середовища загалом потребам людини, як утилітарних, так і естетичних. Дизайн ( англ. design) — задум, план, мета, намір, творчий задум, проєкт і креслення , розрахунок, конструкція, ескіз, малюнок , візерунок, композиція, мистецтво композиції, витвір мистецтва. Дизайн — специфічний ряд проєктної діяльності, що об'єднує художньо-предметне мистецтво і науково обґрунтовану інженерну практику у сфері індустріального виробництва . Реалізуючи функції дизайну: відображаючу, виховну, пізнавальну, комунікативну, гедоністичну, інтелект